5 nejlepších látek na podporu imunity

cbd, zdraví -

5 nejlepších látek na podporu imunity

Oslabit naši obranyschopnost může mnoho faktorů spojených s moderním stylem života. Je to hlavně stres, nedostatek spánku a špatná strava.
Zdravým životním stylem se imunita udržuje silná a účinná. Někdy je ale potřeba imunitu podpořit, nastartovat a posílit. Obzvláště to platí v podzimních a zimních měsících, kdy změny počasí a rozšířená respirační onemocnění kladou na náš organismus značný nápor.

Tady je 5 nejlepších látek na posílení imunity

Beta-glukan

Patří mezi nejsilnější přírodní imunostimulanty. Jsou to polysacharidy, které se získavají z hub jako je shitake nebo hlíva ústřičná. Betaglukan v našich střevech aktivuje buňky maktofágy, které pohlcují a ničí infekční organismy. Kromě široké škály chorob, se kterými pomůže, má navíc silné antioxidační účinky.

Colostrum

Obsahuje přes 250 aktivních látek, mezi nimi imunoglobuliny, což jsou látky, které napadají viry a parazity. Důležitý je i obsah imunních regulátorů, které ovlivňují obranné mechanismy organismu a urychlují hojení. Společně s betaglukany tvoří jedny z nejpřínosnějších látek na podporu zdraví.

Trans resveratrol

Je vzácný výtažek ze slupek červeného vína. Pomáhá regulovat hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Podporuje obranyschopnost i kardiovaskulární systém.  

CBD

Má silné protizánětlivé účinky. Pomáhá regulovat tvorbu hormonů a nastoluje jejich rovnováhu. Díky tomu může naše tělo, na hormonální úrovni, správně fungovat a lépe si tak poradit s nákazou. CBD zároveň podporuje spánek, čímž zlepšuje celkovou regeneraci těla.

Vitamin C

Podporuje normální činnost imunitního systému, nervové soustavy a energetického metabolismu. Snižuje únavu a vyčerpání. Podporuje vstřebatelnost Beta-glucanu a Colostra.

Imunita podpora imunity

Imunita

Všechny tyto látky jsme dali dohromady a jejich sílu spojili do kapslí Imunita. Pro maximální účinek jsou tyto látky v nejvyšší kvalitě, jaká lze sehnat. Jedno balení vám vystačí až na 2 měsíce.

Pokud máte dotaz ke kapslím nebo dalším produktům, neváhejte kontaktovat náš tým odborníků. Buď zde na webu na chatu nebo volejte na +420 777 611 050.


Okomentovat

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny