Jedinečná receptura psích pamlsků - Dogule

psi -

Jedinečná receptura psích pamlsků - Dogule

Už jste viděli náš nový pamlsek pro psy s konopným olejem? Dali jsme si opravdu záležet a připravili speciální složení, které nadchne každého psa i jeho páníčka.

Pokud máte psa, tak víte, že různých pamlsků a odměn (i s konopím) je všude spousta. Ale pořád to není ono. Řekli jsme si proto, že uděláme pamlsky pro psy bez kompromisů.

Základem je sušené maso. Hovězí kvůli kvalitnímu proteinu, který přispívá k vývoji silných svalů. Kachní maso dodá vysoce kvalitní bílkoviny a obsahuje vitamíny A nebo B3. Losos je klasika, Omega 3 a Omega 6 plus spousta minerálů pro zdravý vývoj psa.

Přírodní hovězí kolagen zlepšuje hustotu tkání v chrupavkách a tkáních. Pomůže tak udržet pružné a zdravé klouby odolné proti poškození.

Pro lepší zažívání přidáváme pivovarské kvasnice a jablečnou dřeň. Kvasnice obsahují spoustu vitaminu B a stopových prvků. Jablka zase přidají pektin, který pozitivně působí na trávení.

Trio vodních řas Kelpa, Spirulina a Chlorella bojuje na všech frontách. Kelpa funguje jako přírodní zubař. Brání vzniku zubního kamene a odstraňuje zápach z úst. Navíc je největším přírodním zdrojem jódu. Spirulina a Chlorella mají silné detoxikační účinky, podporují trávení a jsou plné minerálů. 

Konopný olej je naše specialita. Sami si jej za studena lisujeme a konopí bereme pouze od prověřených pěstitelů, abychom měli jistotu, že neobsahuje žádné těžké kovy nebo chemická hnojiva. Konopný olej neobsahuje žádné návykové látky (THC) ani CBD. Zato má v sobě všech 23 aminokyselin, včetně 8 esenciálních. Omega 3 a Omega 6 jsou v ideálním poměru 1:3. Konopný olej prospívá srsti, která je pak pevná, hustá a lesklá. 

Velikost Dogulí jsme zvolili 12 mm, díky tomu se hodí pro malá, střední i velká plemena. Nejčastější využití najdou jako odměna při tréninku. Uvidíte, že trénink bude najednou půjde snadněji. Psíci budou mít chutnou odměnu, na kterou se budou těšit a vy budete vědět, že váš čtyřnožec dostává kvalitní a zdravé pamlsky. Navíc nejsme žádní troškaři, jedno balení obsahuje 250 g pamlsků!


Napište nám, jak vám (tedy vašemu psíkovi) Dogule chutnali. Budeme rádi za váš feedback.


 Dogule - pamlsky pro psy


Okomentovat

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny